Noul gladiator in arena smarphoneurilor, BlackBerry Z10


A sosit noul BlackBerry Z10 cu un design elegant și extraordinar disponibil în alb și negru, dezvoltat special pentru sistemul de operare BlackBerry 10. Când a fost prezentat noul dispozitiv BlackBerry, Thorsten Heins a spus: ”Este cel mai frumos și elegant BlackBerry pe care l-am construit. Abia aștept să-l încercați, pot să vă asigur că nu veți regreta.”

Terminalul BB are un ecran special dezvoltat pentru un precis touch input, care asigură o dactilografiere mult mai rapidă și precisă decât la celelalte modele. La construirea ecranului Z10 compania a folosit cele mai noi tehnologii aflate pe piață pentru a garanta imagini mult mai fine, clare și incredibil de vii.

Dispozitivul și software-ul BB 10 au fost dezvoltate împreună. La baza BB Z10 există BlackBerry Flow și cu ajutorul acestui soft nu trebuie să cauți informații pe dispozitivul tău, totul se află la îndemâna degetului tău mare prin care poți efectua procese cu rapiditate și cu ușurință.

”Indiferent ce faci, ești doar la a lovitură de centrul activităților tale.”

Are o cameră foto excelentă, cu caracteristica Time Shift, este cel mai cool aspect la acest dispozitiv și pe lângă acesta camera poate captura videouri Full HD. Atunci când este vorba de filme sau de videoclipuri oferă a experiență cinematică mulțumită ecranului destul de mare. O altă mare facilitate este fundalul texturat și marginile netede ale acestui dispozitiv.

Terminalul BB Z10 are o prindere excelentă și încape cu ușurință în buzunare sau în genți micuțe. Pentru mai multe detalii despre specificația telefonului accesează articolul BlackBerry Z10 loveste piata smartphone-urilor.

Aici poți viziona o mică prezentare despre BlackBerry Z10. După părerea mea este un telefon inteligent foarte bun și elegant. Tu ce părere ai despre acest dispozitiv.

Sursa: BlackBerry Blog

About the author