Noul iphone anuntat, dar acum pe Android

Da, ați citit bine și la mine totul este ok, nu sunt nebun deloc. Știu că sună de necrezut, dar o companie de telefoane mobile din Brazilia a lansat un iphone (litera ”p” notat cu litera mică) bazat pe sistemul de operare Android. În forma asta, iphone nu este o marcă înregistrată, deci nu are nici o treabă cu Apple.

Prin noul telefon, numit Gradiente iphone Neo One compania nu vrea să falsifică pe iPhone și nici nu încearcă să fură utilizatorii de la Apple. Este un lucru foarte trist, deoarece noul iphone nu se află nici în apropierea specificațiilor oferite de iPhone-ul lui Apple și este foarte improbabli să păstreze acest nume pentru mult timp.

Cei care sunt curioși de specificațiile acestui telefon, Gradiente iphone Neo One rulează un sistem de operare Android 2.3, are un ecran de 3.7″ senzitiv de atingere cu o rezoluție de 480 x 320 pixeli, un procesor la o frecvență de 700MHz și o cameră de 5MP. Foarte dezamăgitor, nu are nici un design foarte frumos și este disponibil la un preț de 599 dolari.

Cei care doresc să trăiască experiențele unui iPhone cu putere de Android sugerăm să descarce aplicațiile Gmail, Google Maps, Chrome, Field Trip, YouTube și Google Search.

Sursa: Pocket-lint

About the author