Noutati de la Rovio: jocul The Croods si serialul de animatie Angry Birds

The Croods

Nu demult Rovio – compania responsabilă pentru jocurile Angry Birds, Bad Piggies și Amazing Alex – a anunțat că va lansa un nou joc bazat pe cel mai nou film animat al studioului Dreamworks. Jocul se va numi „The Croods” și va debuta pe platformele Android și iOS pe data de 14 Martie, iar de pe Google Play Store și Amazon AppStore se va putea descărca jocul în mod gratuit.


“The Croods”, este cel mai nou film animat 3D și CG al studioului DreamWorks care va avea premiera pe 22 Martie. Jocul va urmări prima familie „modernă”, Croods din epoca de piatră care are de înfruntat o mulțime de situații dificile care apar în epoca de piatră.


Când?

Filmul va debuta în cinematografele 3D pe data de 22 Martie și spune povestea primei excursii în familie din lume. Când peștera lor este distrusă, familia Crood trebuie să pornească într-o aventură comică pe teritorii stranii și extraordinare pentru a-și găsi o nouă casă. Atunci când credea că nimic nu poate fi mai rău. întâlnesc un nomad numit Guy cu ajutorul căruia trec peste frica lor de lumea de afară și își dau seama că au tot pentru a supraviețui, unii pe altii.

Dacă ești interesat de mai multe informații atunci accesează www.rovio.com/theCroods pentru a vedea video-uri exclusive și să fi la zi cu cele mai noi știri.

 Serialul de animație Angry Birds 

Populara franciză Angry Birds va avea și un serial de animatie din această luna, mai exact din 16 Martie – 17 Martie. Cei de la Rovio au anunțat cu ceva timp în urmă intenția de a lansa un serial de animație pe baza faimosului joc. Serialul va fi disponibil gratuit și se va numi Angry Birds Toons. Conform Rovio toate episoadele vor putea fi vizionate online pe siteul oficial www.angrybirds.com/toons. Serialul va începe pe 16/17 Martie și în fiecare săptămână un nou episod va fi postat. Serialul va prezenta păsările și porcușorii prezente în joc și vom putea afla detalii interesante despre acestea.


Sursa: Rovio, 9to5Google

About the author