O tableta de 10 inch de la ASUS pentru toate buzunarele

Nici o săptămână nu a trecut de când Asus a lansat tableta MeMO Pad de 7”, care va fi disponibilă în această lună la un preț de 149 dolari, și deja se aud zvonuri despre o tabletă mai mare de 10” de la compania taiwaneză. Conform unor informații neoficiale, tableta Asus MeMO Pad 10 va fi prezentat luna viitoare la Mobile World Congress.

Noua tabletă a companiei va fi echipată cu un ecran de 10” cu o rezoluție de 1280 x 800, va conține un procesor quad core Tegra 3 de 1.2GHz, o memorie de 1GB RAM și un spațiu de stocare de 16GB plus un slot pentru card microSD.

Luând în considerare specificațiile acesteia, avem de a face cu o tabletă pentru toate buzunarele.

Actualizare:

Cum am menționat puțin mai sus, noua tabletă de la Asus este un dispozitiv pentru toate buzunarele cu o specificație destul de bună la un preț foarte acceptabil. Noua tabletă Asus va fi prezentat la MWC pe data de 25 – 28 Februarie. Conform noilor informații terminalul a primit numele de Asus Memo Pad Smart, care rulează sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean. Pe lângă specificațiile enumerate mai sus trebuie să menționez camera de foto de 5MP. Acest terminal de 10” nu de mult a fost lansat la un preț extrem de mic. Asus Memo Pad Smart a lovit piețele europene cu prețul de numai 400 dolari, care pentru o astfel de tabletă este foarte acceptabil.

Când cei de la Asus au afirmat că va sosi o tabletă pentru toate buzunarele, nimeni nu a crezut că vom fi martorii unei tablete de 10”, care are specificații destul de bune și este disponibil la un preț așa de mic.

Tableta este disponibilă și în România și accesând link-ul următor ai posibilitatea de a cumpăra acest dispozitiv: Asus Memo Pad Smart (folosind codul PPNEW9B9 la achiziționare primești încă o reducere de 1%, daca nu au fost aplicate alte reduceri)

Sursa articol: Pocket-lint, ASUS

About the author