Optimus L5 II si L7 II au fost prezentate oficial

LG a dezvăluit seria a doua a modelelor L și a prezentat oficial Optimus L5 II și Optimus L7 II. Nici unul nu este un telefon high-end, compania cu ambele modele ia în țintă categoria low-end. Informațiile prezentate cu câteva zile în urmă se pare că au fost credibile, totul este similar cu detaliile pe care v-am adus la cunoștință mai înainte.

LG Optimus L7 II dispune de un ecran IPS LCD de 4.3” capabil de o rezoluție de 800 x 480 pixeli, este echipat cu procesorul dual core Qualcomm Snapdrogon S4 Play Cortex A5 de 1GHz și cu memoria 768MB. Are un spațiu de stocare de 4GB care în prezent pentru un telefon inteligent este foarte puțin, dar această memorie internă mică este recompensată de un slot microSD. Cameră foto frontală pentru video chat nu a fost integrată, are una dorsală de 8MP.

Noul L7 dispune de un acumulator destul de performant de 2460mAh care este un mare plus pentru acest dispozitiv low-end. Terminalul rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Smartphone-ul cu specificații mai slabe decât L7, L5 II este dotat cu un ecran LCD de 4” cu o rezoluție de 800 x 480 pixeli. Este propulsionat de un procesor Cortex A9 capabil de o frecvență de 800MHz. Are un acumulator de 1700mAh și va sosi cu sistemul de operare Android 4.1.

Ambele modele vor lovi piața europeană și asiană la sfârșitul acestei luni, despre preț nu avem informații, dar dacă ceva apare pe horizont noi suntem aici și vă aducem noile detalii.

Sursa: The Verge

About the author