Phablet ZTE cu procesor ultra performant

Compania chineză ZTE în acest an a prezentat și lansat multe telefone mobile cu Android, cu Windows Phone, și este unul dintre companiile care va lansa telefoane cu FirefoxOS.

Cel main nou terminal a fost anunțat la IDF în Beijing și se numește ZTE Geek. Fiind un telefon cu ecran de 7″ (capabil de rezoluția 720*1280)  intră în categoria phabletelor. Acesta este propulsat de un procesor Intel de ultimă generație bazat pe platforma Intel Clover Trail+ ca și telefonul Lenovo K900 prezentat la MWC în acest an.

ZTEGeek

Dispozitivul cu Android 4.2.2 Jelly Bean este bazat pe tehnologia Clover Trail+ este propulsat de procesorul Intel Z2580, un procesor dual core tactat la 2Ghz, GPU PowerVR SGX 544MP2 ajutat de 1GB RAM.  Restul dotărilor includ 8 GB spațiu de stocare, două camere (una frontală de 1MP și una principală de 8MP) și toate acestea sunt împuternicite de o baterie de 2300mAH. În pachetul conectivități telefonul include un modem tri-band GSM și modem quad-band 3G cu support HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS cu support A-GPS.

ZTE încă nu a dat public informația despre disponibiltitatea și prețul acestui phablet.

Sursa: GSMArena

About the author