Primele imagini oficiale despre Sony Z (Yuga) si Sony ZL (Odin)

Suntem siguri că în acest an vom fi martorii multor dispozitive mobile noi cu specificaţii ultra-high. Pentru câteva surprize interesante nici nu trebiue să aşteptăm foarte mult, deoarece în 8 ianuarie la CES mulţi dintre producători vor dezvălui terminale noi foarte interesante. Şi Sony se află printre aceste producători, care va lansa la acest eveniment modelul Xperia Z (Yuga) şi pe Xperia ZL (Odin). Acum câteva zile am primit nişte imagini oficiale despre aceste modele şi câteva specificaţii cu care vor intra pe piaţa telefoanelor mobile inteligente.

Ambele terminale Xperia vor fi dotate cu un ecran Full HD Super LCD 3 de 5″ (1920 x 1080 pixeli), vor fi propulsionate de un procesor cu patru nuclee (quad core) Snapdragon S4 Pro care rulează la o frecvenţă de 1.5GHz şi de o unitate grafică integrată Adreno 320. Pe lângă memoria de 2GB RAM dispozitivele vor primi 32GB/64GB/128GB spaţiu de stocare, o cameră foto spate de 13MP şi o cameră foto frontală care la modelul Xperia ZL va fi plasată pe partea de jos a telefonului.

Sony Xperia Z va fi flagship-ul companiei şi va primi o carcasă rezistent la apă şi la praf. După zvonuri neoficiale modelul emblematic al companiei va fi lansat la un preţ similar cu Xperia TX ( 520 euro, 689 dolari).

About the author