Razer Edge cea mai performanta tableta din lume a fost lansata la CES

Compania Razer, liderul în producția hardware-lor, sofware-lor și sistemelor gaming de înaltă performanță în data de 8 Ianuarie la CES a prezentat un dispozitiv care a uimit pe toată lumea, Razer Edge. În 2012 la CES a fost introdus sub numele de cod Fiona ca prima tabletă pentru jucătorii PC proiectat de către jucătorii PC. În anul 2012 a primit premiul ”Best of CES 2012” de la CNET, premiul ”Hot Stuff” de la magazinul Stuff, premiul ”Best of CES” de la magazinul IGN, ”Best of CES Award” de la magazinul Laptop, a câștigat și simpatia publicului cucerind premiul ”People Voice Award”.

Să vedem ce este acest dipozitiv și de ce a creat un val așa de mare în domeniul IT&C. Razer Edge este o tabletă? Este o consolă? Este un PC? Răspunsul este foarte simplu, este fiecare dintre cele menționate în același timp. Are toate trăsăturile ale unui PC și este cea mai puternică de pe planetă. Are patru moduri special concepute pentru gameri, este capabil de a rula toate aplicațiile și jocurile de PC.

În primul rând să vorbim despre modurile în care se poate transforma acest dispozitiv multilateral, lăsând deznodământul la final. Cele patru moduri ai dispozitivului sunt următoarele: modul tabletă, modul laptop, modul gamepad și modul andocat.

Razer Edge în modul tabletă cu capabilități de multi-touch oferă o experiență completă ale aplicațiilor Windows 8, în redarea filmelor și a melodiilor într-o formă tradițională a unei tablete.

Docul de tastatură opțională oferă pentru Razer Edge dar și pentru utilizator o experiență laptop cu o tastatură și cu un mouse tradițional. Docul suportă o baterie de 40 Wh, care oferă utilizatorului un timp mai lung de joc.

Controlerul Gamepad transformă tableta Razer Edge într-o consolă mobilă oferind o experiență captivantă a jocului portabil. Interfața dual controler complet programabil cu stick-uri analogice precise este unică printre toate tabletele. Aceasta oferă posibilitatea de a juca orice joc PC și împreună cu vibrații și feedback-uri captivante jucătorul se simte toate exploziile și reculii al jocului.

În final, stația de andocare transformă tableta ta într-o consolă de acasă, care permite să te bucuri de jocurile tale preferate proiectate pe un HDTV uriaș, împreună cu controlere multiple. Docul are un port HDMI 1.4, o intrare pentru microfon și o ieșire stereo.

Tableta Razer Edge va fi disponibilă în două variante: Razer Edge și Razer Edge Pro. Modelul de bază va fi dotat cu un procesor Intel Core i5, o unitate grafică Nvidia GT640M LE, o memorie de 4GB RAM și un spațiu de stocare de 64GB SSD. Modelul de vârf Razer Edge Pro va fi propulsionat de un procesor Intel Core i7 ajutat de unitatea grafica Nvidia GT640M LE și de memoria de 8GB RAM. În ceea ce privește spațiul de stocare va fi valabilă în două variante, una cu 128GB SSD și una cu 256GB SSD.

Ambele modele vor fi disponibile din primul trimestru al anului 2013, începând de la un preț de 999 dolari (Razer Edge). Razer Edge Pro va sosi în cutie cu un controler gamepad. În fiecare model este inclus un port USB 3.0 și suportă Bluetooth 4.0.

Pentru mai multe detalii despre această tabletă ultra performantă accesați site-ul www.razerzone.com.

Sursa: PRNEWSWIRE

About the author