Samsung a dezvaluit noua sa tableta de 8” cu procesor quad core

Se pare că zvonurile au devenit realitate și Samsung a anunțat noua sa tabletă Galaxy Note 8.0. Este o tabletă de mid-size echipat cu un ecran WXGA TFT de 8” capabil de o rezoluție de 1280 x 800 pixeli propulsionat de un procesor quad core A9 care rulează pe o frecvență de 1.6GHz.

Tableta rulează sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean și este dotat cu o cameră dorsală de 5MP iar cu una frontală de 1.3MP. Dispozitivul dispune de 2GB RAM memorie și va fi disponibil în două variante: Galaxy Note 8.0 cu spațiul de stocare de 16GB și de 32GB ambele suportă carduri microsSD de până la 64GB.

Pentru o anatomie mai îndelungată tableta a primit un acumulator de 4600mAh. Acest terminal vine însoțit cu un S Pen care a fost dezvoltat cu o nouă tehnologie care include caracteristici ca Air View, Popup Note, Popup Video, Shape Match, Formula Match și Idea Sketch. Este prima oară când cu un S Pen poți controla și butoanele fizice ale tabletei. Note 8.0 are caracteristica de a detecta când vrei să folosești stiloul și adaptează perfect pentru a oferi o experiență plăcută.

Opțiunile de conectivitate a tabletei includ Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 și 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0 și USB2.0. Cu lansarea acestui terminal Samsung va trece peste Apple iPad Mini.

Acest mini tabletă va lovi rafturile magazinelor în al doilea trimestru al acestui an.

Sursa: IBN Live

About the author