Samsung a lansat tableta Galaxy Note 10.1 Medical Hub Edition in Korea

Samsung împreună cu editura medicală Academia, cu scopul de a ajuta studenții la medicină și rezidenții, a lansat o nouă versiune a tabletei Galaxy Note 10.1, Medical Hub Edition cu aceleași specificații ca tableta de bază, dar va fi imbogățit cu dicționare medicale, de anatomie umană și multe altele (Mobile Medical Dictionary).

Samsung Galaxy Note 10.1 Medical Hub Edition are un ecran de 10.1-inch LCD (1280 x 800 pixeli), 2 GB de RAM, procesor quad-core Exynos (1.4 GHz), până la 64 GB spațiu de stocare, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Bluetooth 4.0, cameră de 5-megapixeli cu autofocus (LED flash), cameră frontală 1.9 MP, baterie de 7000 mAh și rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Cu ajutorul stylus-ului, S Pen studenții vor putea colora părțile anatomice, astfel invățatul devine mai interactiv. Tableta a fost lansată in Korea având prețul de $725 și cei care cumpără acest dispozitiv până la sfârșitul lunii Aprile vor primi cadou un book cover sau o tastatură Bluetooth.

Tableta a fost lansată numai în Korea, și până în acest moment nu a apărut nici o știre dacă va fi disponibilă în alte țări.

Sursă: SammyHub

About the author