Samsung Galaxy Camera, creatura hibridă a sosit

Trăim într-o lume foarte ciudată, în fiecare zi se nasc specii noi şi interesante. Sunt specii care se nasc din creativitatea naturii şi sunt care se nasc din imaginaţia şi curiozitatea omului. Acum dacă permiteţi vă prezint o specie nouă care datorită ingeniozităţii omului poate să există pe planeta noastră. Doamnelor şi domnilor admiraţi-l pe Samsung Galaxy Camera. Galaxy Camera este o creatură hibridă, o cameră foto inteligentă care va schimba experienţele voastre. Aparatul foto de la Samsung vă oferă o experienţă total nouă şi vă conduce într-o lume în care puţeţi savura magia fotografiei digitale profesionale combinată cu puternica inteligenţă a sistemului de operare Android Jelly Bean.

Galaxy Camera nu este primul aparat foto inteligent cu un sistem de operare Android, dar este primul care are internet mobil şi un sistem de operare standardizat. Cred că toată lumea pune întrebarea „Oare de ce este un hibrid?”. Înainte de a începe povestea fac o prezentare scurtă pentru cei care nu cunosc expresia hibrid. Hibridul este rezultatul din încrucișarea a doi indivizi cu ereditate diferită. Este o specie care moşteneşte o mare parte din însuşirilor indivizilor încrucişate. În cazul nostru este vorba despre încrucişarea a unui telefon inteligent şi a unui aparat foto digital. Povestea a început în luna ianuarie la expoziţia CES, unde compania Samsung a prezentat aparatul foto digital WB850F cu zoom optic de 21x, stabilizator de imagine, ecran de 3 inch şi transfer de date prin WiFi. Apoi în luna mai a fost prezentat modelul emblematic al companiei, smartphone-ul Samsung Galaxy S III care cu procesorul quad-core şi cu ecranul gigantic a şocat rivalii. În cele din urmă a sosit luna august şi Samsung a prezentat o specie nouă, un hibrid care s-a născut prin încrucişarea aparatului foto WB850F şi telefonului inteligent Galaxy S III. Şi rezultatul este Samsung Galaxy Camera.

Design

Galaxy Camera are un design unic, natural şi nemuritor cu curbe elegante care permit să faceţi fotografii cât mai bune. Toate controalele importante sunt palasate în mod ergonomic să fie întotdeauna la îndemână. Aparatul foto de la Samsung este mai mare şi mai greu decât un aparat foto compact obişnuit, având o mărime de 128.7×70.8×19.1mm şi o greutate de 305g.

Ecran

Aparatul a primit un ecran senzitiv la atingere Super Clear LCD de 4.8 inch, cu o rezoluţie de 1280 x 720 şi cu o densitate de pixeli de 306ppi. Ecranul HD este protejat de Corning Gorilla Glass 2. Cu ajutorul tehnologiei White Magic se poate dubla luminozitatea, fără a se face probleme în legătură cu consumul bateriei.

Interior

Samsung Galaxy Camera vine cu sistemul de operare Jelly Bean 4.1 şi cu multe alte funcţii speciale. Cu Smart Pro Mode nu mai trebuie să-l invidiaţi pe profesioniştii, că aveţi posibilitatea de a face fotografii extraordinare. Cu funcţia Action Freeze puteţi capta un cadru de mare viteză, iar funcţia Light Trace vă ajută în condiţii de noapte să faceţi fotografii pe care toată lumea va admira. Trebuie doar să-l alegeţi modul cu care doriţi să lucraţi şi puteţi fotografia perfecţiunea.

 

Funcţia Slow Motion Video vă permite captarea amintirilor preţioase la o viteză uluitoare de 120 de cadre pe secundă şi o rezoluţie de 720 x 480.

Camera foto Samsung Galaxy Camera include un set uimitor 65 funcţii de editare, care vă oferă posibilitatea de a edita fotografiile făcute în mod profesionist, cu uşurinţă. Cu conectivitatea de 3G şi WiFi aveţi posibilitatea să vă conectaţi şi să încărcaţi, să partajaţi şi chiar şi să postaţi pe reţeaua socială favorită fotografiile captate de tine. Cu ajutorul funcţiei Share Shot şi cu conexiunea WiFi Direct acum puteţi partaja fotografiile chiar în timp ce le faceţi. Camera foto GALAXY Camera face mai mult decât fotografii minunate, cu Voice control camera foto ascultă atent ceea ce spuneţi şi execută comenzile tale.

Ca toate funcţiiele să ruleze perfect Galaxy Camera a primit un procesor quad-core Cortex A9 de 1.5GHz şi o memorie internă de 1GB. Cu spaţiul de stocare de 8GB şi cu slotul microSD extensibil până la 64GB nu va provoca dureri de cap, că nu aveţi destul spaţiu şi nu puteţi captura un moment de neuitat.

Camera foto

Galaxy Camera are o cameră foto de 16.3MP, zoom optic de 21x care vă permite captarea unei fotografii de  4608×3456 pixeli. Bliţul Xenon vă ajută în condiţii slabe de lumină să faceţi fotografii ca şi cu un aparat foto profesional.

Dacă doriţi să aveţi o vacanţă de neuitată Samsung Galaxy Camera este soluţia perfectă.

Sursa: SamsungGsmarena

 

 

 

About the author