Samsung Galaxy Grand anuntat oficial

Samsung Galaxy Grand a fost anunţat oficial şi va fi disponibil cu „single” şi „dual” SIM. Este un dispozitiv de clasa medie cu nişte specificaţii foarte neobişnuite. Vine cu un ecran WVGA de 5 inch cu o rezoluţie de 800 x 480, sună foarte neobişnuit. Celelalte specificaţii sunt caracteristicile unui dispozitiv de clasa medie şi include un procesor dual-core de 1.2GHz, cameră foto de 8 megapixeli, cameră frontală de 2 megapixeli, memorie de 1GB, spaţiu de stocare de 8GB, Bluetooth 4.0 şi un slot pentru carduri microSD. Galaxy Grand este ca modelul Galaxy S II cu un ecran mai mare şi cu un spaţiu de stocare mai puţin.

Samsung Galaxy Grand soseşte cu Jelly Bean care conţine un software dezvoltat de Samsung şi permite utilizatorilor de a rula două aplicaţii în acelaş timp (Multi Window), de a vedea apelurile pierdute şi mesajele noi şi atunci când telefonul este ridicat (Smart Alert), de a partaja orice content de pe telefon cu AllShare Play iar în acelaşi timp de a viziona clipuri într-o fereastră de tip pop-up. Şi să nu uităm S Voice, cu care poţi controla telefonul cu vocea ta.

Informaţiile despre preţ şi data exactă de lansare încă nu au fost publicate. Conform zvonurilor lansarea terminalului este de aşteptat la începutul anului 2013.

Sursa: Appy Geek

About the author