Samsung Galaxy Note 8.0 disponibil in Marea Britanie

Rivalul iPad Mini creat de Samsung, Galaxy 8.0 este disponibil în Marea Britanie la prețul de £339 (aproximativ 516$) modelul WiFi cu 16 GB spațiu de stocare. Dispozitivul poate fi cumpărat din Samsung Experience Store, magazinul companiei koreene în Westfield Stratford City. Conform unui reprezentant al magazinului, modelul 3G va fi disponibil în curând.

Samsung Experience Store

Tableta de 8.0″ a fost prezentat la MWC în Barcelona, și a fost creat de Samsung ca să fie rival direct al produsului similar de la Apple, iPad Mini. Dispozitivul vine echipat cu un procesor quad-core de 1.6 GHz (Exynos 4412 Quad-Core), procesor grafic Mali-400 MP4 GPU, 2GB de RAM și o cameră de 5MP. Terminalul va rula sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean cu interfața Samsung Nature UX și să nu uităm de punctul forte al tabletei, vine cu stylus-ul S Pen.

Samsung oferă și incentive cumpărătorilor britanici care caută o tabletă nouă, din data de 15 Aprilie, pentru un timp limitat tableta Galaxy Note va fi vândut cu câteva cadouri extra: voucher 20£ care poate fi folosit în Samsung Learning Hub, ziarul Times în format digital timp de două luni, o lună de acces gratuit la Samsung Music Hub, jocuri din seria Need for Speed și Sonic, și nu în ultimul rând 50GB spațiu de stocare gratuit pe Dropbox.com.

Am găsit pe site-ul Sammobile câteva imagini interesante, care fac parte din noua reclamă TV pentru această tabletă în care este comparat cu tableta Apple:

Sursa: PocketLint

About the author