Samsung Galaxy S IV va fi lansat pe 22 Aprilie

În această lună a apărut o imagine pe internet despre posibilul Galaxy S IV, care se arăta ca un telefon inteligent Samsung tradițional însă butonul hardware-ului care este ca o semnătură a companiei a fost omis și mulți din această cauză au spus că este fake. O a două imagine a văzut lumina soarelui tot în această lună, autorul acesteia afirmă că este viitorul Galaxy S IV, care este un terminal cu un design puțin diferit decât predecesorul său, cu un ecran mai mare și cu margini mai subțiri (seamănă foarte mult cu Samsung Galaxy Note II).

Conform unor zvonuri răspândite pe internet (neoficiale), noul phablet a companiei va fi echipet cu un procesor cu 8 nuclee Exynos 5 Octa de 1.8GHz și va dispune de un ecran Full HD de 4.99”. Telefonul mobil inteligent va conține o cameră de 13MP, memorie de 2GB RAM, conectivitate 4G LTE, slot microSD, capabilitate de încărcare fără fir (wireless charging) și va rula cel mai nou sistem de operare Android.

Un lucru foarte interesant care trebuie menționat este că pe imagine, pe ecranul telefonului apare data de 22 Aprilie. Companiile de foarte multe ori pun data de lansare sau data de anunțare al dispozitivului pe imaginile press. Dacă luăm în considerare această coincidență putem afirma că este aproape sigur că lansarea oficială a telefonului inteligent Samsung Galaxy S IV va avea loc pe data de 22 Aprilie.

Actualizare:

Compania Samsung în săptămâna trecută pe pagina de Facebook din Lebanon a făcut o afirmație foarte interesantă, în care a declarat că noul dispozitiv flagship a companiei , Samsung Galaxy S IV, nu va fi lansat înainte de luna Mai.

Sursa: BGR

About the author