Samsung Galaxy Xcover 2 disponibil la 319 euro

Smartphone-ul Samsung Galaxy Xcover 2 a fost prezentat luna trecută la MWC. După o săptămână de la marele spectacol, mai exact pe data de 7 Martie a lovit rafturile magazinelor și este disponibil la un preț de 319 euro. Această informație am primit de la site-ul finlandez gigantti.fi. Un lucru important care trebuie să ști despre acest dispozitiv este faptul că a fost special proiectat pentru utilizatori care fac sporturi extreme sau se antrenează în aer liber.

Galaxy Xcover 2 dispune de o durabilitate extrem de mare construit din materiale speciale. Terminalul certificat IP67 rulează sistemul de operare Android 4.1.2, este echipat cu un ecran TFT de 4” capabil de o rezoluție de 800 x 480 pixeli. Ecranul smartphone-ului generează o densitate de pixeli de 233ppi. Noul receptor este propulsionat de procesorul dual core Cortex A9 de 1GHz asociat de 1GB RAM memorie și cu spațiu de stocare de 4GB. Cei care nu sunt mulțumiți de spațiul oferit de acest dispozitiv au la dispoziție un suport pentru carduri microSD extensibil de până la 32GB.

Terminalul ultra rezistent este dotat cu o cameră foto dorsală de 5MP și cu una frontală VGA. Sursa de energie a telefonului mobil inteligent este asigurat de acumulatorul de 1700mAh.

Sursa: Sammobile

About the author