Samsung și smartphone-ul cu ecran wraparound

Bloomberg ne surprinde din nou cu un articol senzaţional despre Samsung. Se pare că Samsung este de neoprit şi din nou doreşte să ne capteze atenţia cu o nouă lansare fenomenală. Se zvoneşte că compania doreşte ca la a doua jumătate a anului viitor să lanseze un nou dispozitiv, la care vrea să aplice noua tehnologie de ecran curbat. Repet, se zvoneşte, deoarece oamenii care au dat aceste informaţi nu doresc să fie identificaţi tocmai din cauză că planurile încă nu au fost publicate.

samsung-flexible-display

Cu toate acestea, se spune, că smartphone-ul va avea o verziune actualizată a tehnologiei numită Youm care a fost prezentat în cadrul CES anul acesta.

Există deja speculaţii şi în legătură cu tipul dispozitivului la care vor aplica această noutate, astfel se presupune că ar putea fi o variantă nouă de Galaxy S sau Galaxy Note, dar nu se exclude nici lansarea unei serii noi de dispozitive cu three-sided display.

Aparent această tehnologie va acorda utilizatorilor posibilitatea de a căuta informaţii sau citi mesaje întru-un anumit unghi. Mai mult de atăt, se pare că noua tehnologie va fi dezvoltată în aşa fel încât fiecare parte a ecranului să funcţioneze independent unul de celălalt.

Interesant este faptul că această ştire vine numai la puţin timp după ce Apple a declarat că lucrează la dispozitive asemănătoare, cu ecran curbat.

Nu există date exacte despre lansare dar se presupune că va fi undeva în a doua jumătate a anului 2014. Rămâne de văzut, care dintre cele două companii rivale va ajunge pe linia de final mai repede cu aceste două proiecte mari şi asemănătoare.

Sursa: GsmArena

About the author