Samsung tine marea lovitura pentru 14 Martie

Compania Samsung în afară de Galaxy Note 8.0 nu a prezentat nimic special la spectacolul MWC. Super dispozitivele coreeanilor vor sosi pe data de 14 Martie, la evenimentul Samsung, unde compania conform zvonurilor răspândite pe internet, va prezenta noul flagship, Samsung Galaxy S IV.

La Barcelona a sosit cu niște dispozitive prezentate mai demult, dar totuși a construit un stand extrem de mare. La ștandul companiei erau expuse multe dispozitive foarte interesante, ca de exemplu noul Note 8.0 cu un ecran de 8”, smartphone-ul Galaxy Grand, un telefon mid-level despre care am vorbit cu puțin în urmă și încă două telefoane inteligente care merită menționate: Galaxy Express și Galaxy Xcover 2.

În acest articol luând în considerare faptul că nu de mult am vorbit despre primele două terminale, Samsung Galaxy Note 8.0 și Galaxy Grand, voi povesti despre Express și Xcover 2.

Dacă ați citit articolul despre Grand, atunci nu veți avea multe surprize în ceea ce privește specificațiile telefonului mobil inteligent Express, care este dotat cu caracteristici similare. Diferența este doar ecranul dispozitivului care este mai mic cu 0.5” și are o diagonală de 4.5”. Tipul ecranului este de Super Amoled cu o rezoluție WVGA (800 x 480 pixeli) având o densitate de 204ppi. Cum am menționat și la Grand culorile și unghiul de vizualizare sunt acceptabile în ciuda rezoluției mici. Express are un design elegant din plastic ca și celălalt flagship al companiei, Galaxy S III. Sub acest design funcționează un procesor dual core de 1.2GHz și o memorie de 1GB RAM.

Samsung Galaxy Express dispune de două camere foto, cea fontală dotată cu un senzor de imagine de 1.3MP și camera poziționată pe spatele dispozitivului este capabil de o rezoluție de 5MP. Telefonul inteligent cu sistemul de operare Jelly Bean (4.1.2), îmbunătățit cu interfață dezvoltat de companie (TouchWiz) a fost echipat cu un acumulator de 2000mAh.

Următorul telefon este total diferit de dispozitivele enumerate mai sus, deoarece Galaxy Xcover 2 este proiectat pentru rezistență fiind un telefon semi-rezistent la apă și la praf, având o clasificare de IP67. Carcasa smartphone-ului este construit din plastic puternic sub care se află o specificație similară cu celelalte modele. Are un procesor dual core de 1.2GHz, 1GB RAM memorie, un ecran cu o rezoluție de 800 x 480 pixeli, dar cu o diagonală de 4” și două camere foto, una forntală VGA și una dorsală de 5MP.

Sistemul de operare și interfața de utilizare sunt asemănătoare cu cele găsite la Grand și Express, iar în ceea ce privește sursa de energie a dispozitivului, a primit un acumulator de 1700mAh.

Sursa: MobilArena

About the author