Smartphone-ul Nexus 5 si tableta Nexus 7.7 vor fi lansate in Mai

Google Nexus 4 încă se află în perioadă de succes, dar deja gigantul motor de căutare și LG lucrează la un nou dispozitiv, Nexus 5. Un site din Coreea a răspândit niște zvonuri din care reiese că în scurt timp sosește terminalul Google Nexus de următoarea generație construit de către compania LG. Smartphone-ul Nexus 5 conform raportului apărut pe site-ul amintit mai sus va dispune de un ecran Full HD de 5” capabil de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli în spatele căruia va lucra un procesor quad core de înaltă performanță, NVIDIA Tegra 4 asociat de 2GB RAM. În ceea ce privește spațiul de stocare va fi disponibil în două variante, de 16GB și de 32GB. Noul membru a familiei Nexus va fi dotat cu o cameră principală de 13MP și cu sistemul de operare Android 5.0 Key Lime Pie, care încă se află în umbră.

Mai sunt niște informații și despre o tabletă Nexus 7.7, care ca și Nexus 5 va fi propulsat de un procesor NVIDIA Tegra 4. Noua tabletă va fi consruit tot de LG și va fi dotat cu un ecran Full HD de 7.7”, 8GB spațiu de stocare. Nexus 7.7 va conține două camere foto HD.

Conform acestui raport, Nexus 5 va fi lansat pe lângă noul Android 5.0 și Nexus 7.7 la evenimentul Google I/O din luna mai și dacă aceste informații apărute sunt credibile noul smartphone Nexus va fi lansat la un preț de 299 dolari.

Sursa: BGR

About the author