Software-ul S4 vine pentru Galaxy S3 si Note II

Cu prezentarea noului flagship Samsung, posesorii dispozitivelor Samsung mai vechi se simt puțin invidioși deoarece noul Galaxy S4 a sosit cu un software plin de noi caracteristici de ultima generație. Întradevăr Samsung în construirea noului flagship a plasat un accent mult mai mare în dezvoltarea noului software decât în îmbunătățirea revoluționară a hardware-ului.

Am o veste foarte bună pentru cei care sunt posesorii telefoanelor inteligente Galaxy S3 și Galaxy Note II. Vice președintele de planificare al portofoliului, Nick DiCarlo a afirmat în interviul făcut de PC Mag că flagship-urile precedente vor primi noul software moștenit de Galaxy S4. Dar a accentuat faptul că acest software va sosi pe aceste modele numai cu caracteristici care nu sunt dependenți de hardware-ul oferit de noul Galaxy. Noua interfață a camerei foto și filterele acesteia vor sosi la sfârșitul acestui an.

Sunt zvonuri care menționează faptul că și caracteristicile ca Smart Scroll, Smart Pause, S Translator și S Health vor sosi pe ambele terminale.

Sursa: BGR

About the author