Sony pregateste un eveniment de prezentare pe data de 18 Martie in Moscova

Informațiile despre evenimentul de prezentare Sony care va avea loc în Moscova pe data de 18 Martie provin de la site-ul rus Hi-Tech Mail. La acest eveniment, compania se pregătește pentru lansarea a două telefoane care ocupă un loc în clasa medie din lumea smartphone-urilor.

Cele două dispozitive sunt Sony Xperia SP și Xperia L, și site-ul mai sus menționat ne-a adus niște informații despre specificația acestora. Telefonul Inteligent Xperia SP va dispune de un ecran cu o diagonală de 4.6” capabil de o rezoluție de 720p. Va sosi cu un propulsor Snapdragon S4 (dual core) cu o frecvență de 1.7GHz asociat de o unitate grafică Adreno 320. Noul dispozitiv Sony va fi dotat cu o cameră de 8MP. Spațiul de stocare acestui telefon va fi limitat la 8GB, care va fi ajutat de un suport pentru carduri microSD.

Sony Xperia L va primi un ecran mai mic de 4.3” cu o rezoluțue de 854 x 480 pixeli în spatele căreia va fi un procesor dual core Snapdragon de 1GHz și o unitate grafică Adreno 305. Telefonul va primi o cameră foto și un spațiu de stocare similar cu modelul Xperia SP. Corpul de 128.7 x 65 x 9.7mm va conține și un acumulator de 1700mAh.

Sursa: GSM Arena

About the author