Sony Xperia Tablet Z lansat mondial

Deja cunoaștem performanta tabletă de la Sony, care luna trecută a fost lansată în Japonia. Acum Sony la MWC a lansat și pe piața mondială, însă un lucru a rămas nesigur, faptul că tableta când va lovi rafturile magazinelor din Europa și Statelor Unite. Sony a anunțat prețul dar numai pentru SUA, prin care varianta de 16GB va porni de la 499 dolari, iar cea de 32GB va avea un preț de 599 dolari.

Xperia Tablet Z este o tabletă extrem de subțire, de numai 6.9mm având o greutate de 495g. În ceea ce privește specificațiile acestui dispozitiv este similar cu cele văzute luna trecută. Tableta Xperia este echipat cu un ecran Full HD LCD de 10.1” capabil de o rezoluție de 1920 x 1200. Sub carcasă, alcătuit în așa fel în cât să fie rezistent la apă și la praf, se ascunde procesorul quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro de 1.5GHz și memoria de 2GB RAM.

Tableta are suport LTE, NFC și Wi-Fi iar dispune de o cameră foto de 8.1MP. Xperia Tablet Z sosește în cutie cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean care în scurt timp va primi actualizarea Android 4.2 Jelly Bean.

Sursa: The Verge

About the author