Specificatiile phabletului Samsung Galaxy Mega confirmat

Conform mai multor zvonuri Samsung se pregătește pentru o nouă serie de phablete. Noua serie va fi numit „Galaxy Mega”. Site-ul Sammobile confirmă specificația primului telefon, Galaxy Mega 5.8, cu nume de cod GT-I9152. Conform raportului, acesta va fi una Dual-SIM cu un ecran qHD de 5.8″ având rezoluția 960 x 540 de pixeli. Phabletul vine cu un procesor dual-core tactat la 1,4 Ghz ajutat de 1,5 GB RAM într-o carcasă având mărimile de 164 x 83.8 x 9.7mm. Telefonul va fi echipat cu două camere, una frontală de 2MP și cea principală de 8MP.

Galaxy Mega 5.8 va veni cu sistemul de operare Jelly Bean cu customizarea Samsung numită Nature UX și va avea integrat cele mai noi tehnologii de conectivitate, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 80211 a/b/g/n și GPS. Pentru o autonomie decenta telefonul va fi echipat cu o baterie de 2,600mAh. Încă nu există informații oficiale despre acest telefon, nici imagini, dar când apar vom reveni cu mai multe detalii.

Citind specificațiile de mai sus, este un demn urmas al telefonului Samsung Galaxy S Duos și un adevărat deliciu fanilor de telefoane Dual-SIM și ecrane mari.

Sursa: Sammobile via GSMArena

About the author