Spot publicitar Samsung Galaxy S4 in Zurich

În această săptămână a apărut un nou filmuleț în care noul Samsung Galaxy S4 joacă rolul principal. Spot-ul SWISSCOM a fost filmat în gara centrală de la Zurich, și este prezentat o nouă funcționalitate intereseantă a modelului de top al companiei coreene, camera care se uită la utilizatorul telefonului („THE GALAXY S4 STARE DOWN”). Această nouă inovație este îmbunătățită de către Samsung și este folosit în noul model, pentru a ușura viața utilizatorilor prin pauzarea filmulețului dacă nu se uită la telefon sau pentru a ajuta citirea articolelor sau paginilor web în așa fel, că dacă utilizatorul se uită în partea joasă a telefonului se face scroll în jos, și la fel se întâmplă când se uită în sus, astfel ajutând la citirea documentelor. Samsung a confirmat ca îmbunătățirile software vor veni și pe anumite modele mai vechi ale companiei, dar acesta mai rămâne de văzut, poate și Galaxy S3 va primi o actualizare software care va conține această funcționalitate.

În noul spot publicitar echipa de marketing s-a gândit să prezinte această funcționalitate publicului larg. Un telefon a fost pus pe un stand și trecătorii au avut ocazia de a câștiga acest telefon, dacă se pot uita la telefon timp de 60 de minute. Din prima s-ar părea că toți trecătorii care au fost persistenți au câștigat un nou telefon, dar cei de la Samsung au avut și niște surprize pentru a atrage atenția persoanei incercate.

Multe persoane au încercat și prin trucuri Samsung a pus o lupta bună. Vezi mai jos video-ul, pe care noi credem că a fost GENIAL!

Telefonul de top Samsung este disponibil în România la mai multe rețele telefonice și magazine precum eMag.ro (O poți cumpăra aici de pe eMag.ro în varianta albă și neagră).

Sursa: YouTube

About the author