Tableta Vonino SpeedStar S este disponibila pe Emag la un super pret

Tableta Vonino SpeedStar S este un produs premium din gama tabletelor bazate pe sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1.1. Jelly Bean este cel mai utilizat sistem de operare mobil, dezvoltat de Google cu cea mai prietenoasă interfaţă de utilizare. Pentru o rulare fină a sistemului de operare şi a aplicaţiilor complexe oferite de Jelly Bean se răspund procesorul dual-core Cortex A9 de 1.6GHz şi memoria RAM de 1GB. Ca să ai cea mai bună experienţă în utilizarea acestei tablete toate specificaţiile inclus sistemul de operare Jelly Bean, sunt accesibile prin intermediul unui ecran LCD IPS-PRO capacitiv multitouch de 7″ cu rezoluţia de 1280 x 800 pixeli. Datorită capacităţii de stocare integrată de 16GB şi slotului microSD extensibil până la 32GB ai posibilitatea de a personaliza tableta cu nenumeratele aplicaţii valabile pe Play Store.

Pentru ca Vonino SpeedStar S este o tabletă de top, îţi oferă o reţea WiFi cu ajutorul căreia poţi conecta la internet oriunde ai acces la o conexiune WiFi. Pe lângă WiFi tableta a primit un modul Bluetooth şi un port OTG, la care poţi conecta un modem 3G. Dacă vorbim despre accesul la internet, să menţionăm şi camera foto/video de 2MP poziţionată pe faţa tabletei care va permite să interacţionezi în cel mai direct mod cu prietenii.

Totul este ansamblat într-o carcasă subţire din aluminiu. Această tabletă performantă este disponibilă pe Emag la un super preţ de 650 lei, nu ezita cumpără acum!

Sursa: eMAG

About the author