Telefoane LG de mare performanta, seria Optimus

Compania coreeană are planuri foarte serioase în ceea ce privește piața telefoanelor inteligente. LG a hotărât să intre în luptă directă cu marii producători de telefoane mobile inteligente ca Samsung, HTC și Apple. Cu lansarea noului său dispozitiv mobil, Optimus G se pare că a reușit să-l ajungă din urmă pe marele Samsung Galaxy S III.

Compania a folosit o tehnologie in-cell touch în ceea ce privește ecranul de 4.7” găsit pe noul model LG. Acest ecran este True HD IPS LCD care este capabil de o rezoluție de 1280 x 768 pixeli și se află printre cele mai subțiri ecrane aflate acum pe piață.

Flagship-ul companiei LG dispune de un procesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 de 1.5GHz și de 2GB RAM memorie care împreună îți oferă o experiență desăvârșită. Acest telefon mobil inteligent ultra performant este echipat cu un modem 4G, cu o cameră dorsală de 8MP sau de 13MP (depinde de regiune) și pentru funcționarea îndelungată acestei specificații este răspunzător acumulatorul de 2100mAh.

Noul model este regele familiei Optimus de la LG care este dotat cu un sistem de operare Android Ice Cream Sandwich. LG Optimus G este disponibil pe Quickmobile.

Încă nu se știe cât timp va domni modelul G, dar dacă zvonurile sunt reale marele rege a familiei Optimus va fi detronat de modelul G Pro. Luna trecută au apărut niște informații neoficiale despre noul dispozitiv care au afirmat că acest terminal va avea un ecran Full HD de 5” cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, un procesor quad core Snapdragon S4 de 1.7GHz și o cameră de 13MP, însă ieri PhoneArena a partajat cu publicul imagini cu terminalul LG Optimus G Pro.

Sursa foto: PhoneArena

În articolul site-ului PhoneArena avem mai multe detalii despre G Pro și unde dispozitivul este menționat cu un ecran Full HD IPS LCD de 5.5” în loc de 5”. Celelalte specificații au rămas neschimbate, deci LG Optimus G Pro va fi propulsionat de un procesor quad core ultra rapid Qualcomm Snapdragon S4 de 1.7GHz ajutat de o memorie de 2GB RAM. Phabletul LG va dispune de 32GB spațiu de stocare, de un modem LTE și va fi echipat cu o cameră de 13MP. Să nu uităm nici de slotul pentru carduri de memorie microSD extensibil până la 64GB și de acumulatorul de 3140mAh care sună foarte impresionant. Va fi lansat cu sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1.

Dacă avem puțin noroc și zvonurile care s-au răspândit sunt reale atunci vom vedea acest phablet performant la evenimentul MWC 2013, care va avea loc în Barcelona pe data de 25 – 28 Februarie.

Actualizare:

A apărut o știre oficială despre noul model LG Optimus G Pro, din care reiese că acest phablet de la LG va fi prezentat la evenimentul MWC, care are loc în Barcelona pe data de 25 – 28 Februarie. Phabletul ultra perfomant de la compania coreeană cu un ecran Full HD de 5.5”, după lansarea oficială va deveni noul rege în lumea telefoanelor inteligente.

Mulțumit site-ului MobileGeeks.de avem niște imagini oficiale cu gigantul Optimus G Pro.

Sursa: 9TO5GOOGLE

About the author