Telefonul accesibil tuturor, Moto G de la Motorola

Pe data de 13 Noiembrie Motorola a anunţat oficial noul smartphone Moto G cu dorinţa de a aduce experianţa utilizării Moto X la un preţ mai accesibil. Telefonul este dotat cu un ecran HD (720p) de 4.5” acoperit cu Corning Gorilla Glass 3 pentru o protecţie maximă împotriva zgârieturilor şi căderii. Printre altele Motorola a învelit interiorul telefonului cu un nano-înveliş impermeabil.

Moto G AnnouncementMoto G este propulsionat de un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Cortex A7 de 1.2GHz, ajutat de un GPU Adreno 305 și de memoria de 1GB RAM. Smartphone-ul va fi lansat cu sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean. Motorola a afirmat că noul terminal va primi cel mai recent sistem de operare, Android 4.4 KitKat, în luna Ianuarie al anului 2014.

Update: Deja a primit actualizarea Android 4.4 KitKat

Moto G a fost echipat cu o camera foto principală de 5MP, ajutat de un blitz LED. Camera frontală este capabil de rezoluția de 1.3 MP. Telefonul poate fi achiziționat în mai multe varietăți de culori. Punctul forte al acestui telefon inteligent este software-ul, care după afirmația companiei Motorola este mai rapid decât Samsung Galaxy S4, când vine vorba despre sarcinile de bază. Sub spatele telefonului se ascunde o baterie de 1950mAh, care îți poate oferi experiența Moto G o zi întreagă.

Acest telefon este disponibil la un preț foarte rezonabil: versiunea de 8GB are un preţ de pornire de 179 dolari pe când varianta de 16GB este mai scumpă cu doar $20.

Cel mai probabil acest telefon nu va ajunge la acelaşi nivel de vânzări ca şi Galaxy S4, nu va fi premiat ca cel mai performant smartphone, dar este de remarcat faptul că este accesibil la un preţ destul de mic. Moto G va fi vândut pe piețele din Brazilia şi Europa, iar în curând va sosi şi o variantă dual-SIM. Planul companiei este să fie prezent pe piață în 30 de țări până la începutul anului viitor aducând experiența Android la un nivel înalt la un preț scăzut.

Update: Telefonul accesibil este disponibil in Romania in varianta Dual Sim.

Iată prima reclamă a acestui dispozitiv: Enjoy :)

Sursa: GsmArena, 9TO5GOOGLE

About the author