Telefonul de clasa medie Samsung Galaxy Grand cu un ecran de 5”

Compania Samsung la MWC a prezentat telefonul inteligent mid-level, Galaxy Grand. Dispozitivul își ocupă locul între Galaxy S III și Note II însă nu în privința specificațiilor ultra performante ci numai după mărimea ecranului.

Noul membru a familiei Galaxy are un aspect plăcut, ca un telefon  high-end, dar cu specificații care îl clasează numai în categorie medie în lumea smartphone-urilor. Galaxy Grand este echipat cu un ecran WVGA de 5” care rulează pe o rezoluție de 800 x 480, care la prima vedere pare cam slabă pentru un ecran atât de mare, dar dacă începi să navighez pe telefon îți dai seama că are culori extrem de lucioase și vii.

Phablet-ul îți oferă o experiență completă de Samsung, care a primit cea mai nouă interfață de utilizare a companiei împreună cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean. Noul software conține un pachet care include completările suportului de multi-window (acest suport face posibil rularea mai multor aplicații în același timp).

Hardware-ul telefonului nu ne uimește și nici nu se poate compara cu specificațiile ultra performante găsite la smartphone-urile high-end Samsung, dar este de ajuns pentru mulți utilizatori de telefoane inteligente. Este un terminal la fel de sensibil ca modelele de high-end, sistemul de operare și aplicațiile rulează cu finețe și fără probleme. Phablet-ul Galaxy dispune de un procesor dual core de 1.2GHz și de o memorie de 1GB RAM. Grand-ul are o cameră foto cu un senzor de 8MP.

Samsung Galaxy Grand în totalitate este un telefon mobil inteligent de o performanță destul de bună ca să îți ofere o experiență plăcută de smartphone.

Sursa foto și informații: Android Central

About the author