Trei noi smartphone-uri Apple in anul 2013

Mi se pare că Apple vrea să urce puțin mai sus pe scara care conduce spre compania sud-coreeană Samsung. În ultimele zile s-au răspândit niște zvonuri care spun că cei de la Apple se pregătesc de un an plin cu noi telefoane mobile. Un singur lucru este sigur, că în luna Iunie vine urmașul iPhone-ului 5, modelul 5S care va fi echipat cu un ecran de 4” ca și predecesorul său. Până acum este totul obișnuit și în regulă, dar să nu fie așa de monoton și plictisitor, la sfârșitul anului 2012 a apărut un raport în care a fost menționat un iPhone ieftin. Ce trebuie să știm despre acest dispozitiv? Terminalul companiei Apple mai ieftin va avea o carcasă din policarbonat și nu din aluminiu și va conține materiale de calitate mai mică, va fi dotat cu un ecran de 4”. În primul raport dispozitivul și-a făcut apariția cu un ecran de 5” care a fost o informație greșită, dar după zvonurile proaspete apărute ne-am dat seama că în acel raport era vorba despre un alt terminal Apple, despre iPhone-ul Math.

Nu avem foarte multe informații despre acest dispozitiv mobil, dar este posibil că își va face apariția la sfârșitul anului 2013 și va dispune de un ecran de 4.8”. Acestea sunt numai niște zvonuri și nu este prima dată când internetul vorbește peste tot de un iPhone cu un ecran mai larg.

Lansarea iPhone-ului 5S care sosește în șase culori (albastru, roz, argintiu, galben, alb și negru) este aproape sigură. Noul telefon mobil Apple va fi lansat în luna Iunie a anului 2013 și unii spun că și iPhone-ul ieftin va fi lansat pe această dată.

Sursa: BGR

 

About the author