Ultra perfomantul Sony Xperia Z la precomanda in Marea Britanie

Flagship-ul companiei Sony, modelul Xperia Z a fost prezentat  publicului la evenimentul CES din Las Vegas la începutul lunii Ianuarie. Pentru bucuria multora telefonul mobil inteligent ultra performant a companiei japoneze, se poate precomanda în Marea Britanie la un preț de 449.99 lire sterline fără contract din data de 1 Februarie. Conform zvonurilor, clienții O2 vor avea posibilitatea de a achiziționa acest super telefon gratis cu un contract de doi ani. Pentru mai multe detalii despre Xperia Z citește articolul Sony Xperia Z a fost anunțat la CES.

Se spune că Sony Xperia Z va fi disponibil și pentru consumatorii aflați la Vodafone și Three din data de 28 Februarie, dar încă compania nu a confirmat data de lansare.

Un lucru foarte interesant pentru cei care doresc să comande acest terminal (persoane din Marea Britanie), compania Sony oferă un cadou pe lângă telefon. Acest cadou este o cască Sony MDR-1R care valorează 299 dolari.

Despre data de lansare în România încă nu avem informații.

Actualizare:

În timp ce precomandările sunt în curs în Marea Britanie, în Farnța deja este disponibil telefonul inteligent în două variante, alb și negru. Franța este al doilea țară după Japonia care unde este deja disponibil noul flagship Sony. Sony Xperia Z se poate achizițona fără contract la un preț de 649 euro. Conform afirmației Sony Mobile Germania pa data de 21 Februarie dispozitivul Full HD va fi disponibil și în Germania.

Compania Sony a afirmat că noul dispozitiv s-ar putea obține actualizarea sistemului de operare Android Jelly Bean 4.2.2 în câteva săptămâni după lansare.

Sursa: 9TO5GOOGLE

About the author