Un Asus PadFone bazat pe sistemul de operare Windows

În prezent,după cum știe toată lumea, sistemul de operare Windows Phone se află într-o perioadă ascendentă, mulțumită companiilor care au optat pentru acest sistem de operare pentru telefoanele și tabletele lor. Acum câteva zile și Asus a afirmat pentru Wall Street Jurnal că parcurge discuții cu Microsoft pentru obținerea licenței sistemului WP8. Discuțiile pe acest plan sunt ieftine, dar nu este o mirare, deoarece Microsft în prezent are nevoie de producători care au tendința de a folosi platforma lor. Interesant este faptul că un producător ca Asus, care adoră formele ciudate, ce va reuși să facă cu acest sistem de operare.

După afirmația directorului executiv, Benson Lin, avem și posibilitatea să vedem un nou PadFone bazat pe sistemul de operare Windows.

”Dacă ne uităm la conceptul nostru PadFone, tabletă plus telefon mobil, cred că are sens pentru Windows 8.”

Ceea ce nu are sens este modul în care această combinație va funcționa. PadFone-ul Asus, bazat pe sistemul de operare, folosește același sistem, indiferent că este folosit ca telefon sau ca o tabletă. În prezent nici un sistem de operare Windows, fie vorba de Windows Phone 8, de Windows RT sau de Windows 8, nu permite o astfel de flexibilitate. Este posibil că Lin știe ceva despre viitorul Windows, sau vine iarăși cu o idee abstractă pentru a dezvolta un dispozitiv cu sistem de operare dual.

Lin a mai spus că este în discuții cu operatorii din SUA pentru a aduce noul terminal pe piață în anul 2014, care poate să fie PadFone-ul 3.

Sursa: Engadget

About the author