Un flagship al companiei HTC cu Sense5

Mai demult am vorbit despre lansarea unui model emblematic al companiei HTC care va da o lovitură sub centură pentru Samsung. Este vorba despre modelul HTC M7, despre care au apărut zvonuri și rapoarte încă la începutul lunii Decembrie al anului trecut. Între timp aceste zvonuri s-au transformat în niște informații oficiale care au scăpat la suprafață acum câteva zile. Aceste informații conțin niște detalii despre design-ul flagship-ului de la HTC și specificații mai precise.

Noile informații care provin de la HTCSource sugeră că HTC M7 va include un procesor quad core Qualcomm, un ecran Full HD de 4.7” capabil de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și un spațiu de stocare de 32GB fără slot pentru card microSD. Conform acestor informații cât de cât reale va avea o memorie internă de 2GB RAM, o cameră foto de 13MP și una frontală de 2MP.

Este foarte probabil că noul model de la HTC va fi înlocuitorul seriei One X. Design-ul modelului M7 conține trăsăturile și urmărește liniile modelelor One X, cu o carcasă unibody neagră din policarbonat condimentat cu niște însușiri ale modelului Droid DNA, astfel moștenind un design foarte cool cu marginile tășite.

HTC M7 va fi un telefon inteligent dotat cu tehnologie 4G și în sfârșit ne va introduce în lumea Sense-ului 5. Acest nou Sense va aduce un UI mult mai simplu cu aplicații și cu un ecran de deblocare reproiectate.

Lansarea noului flagship de la HTC este așteptat în primul trimestru al acestui an, la MWC 2013. După niște zvonuri este foarte probabil că la acest eveniment vom fi martorii și al unui model de 5”.

Sursa: Pocket-lint

 

About the author