Un Google Nexus 7 mai ieftin

Potrivit unui raport Google are planuri foarte interesante, compania vrea să lanseze un Nexus 7 mai ieftin. Deşi Google şi Asus au uimit consumatorii cu tableta Nexus 7 de 199 de dolari, totuşi doresc să iau în ţintă un preţ sub 150 de dolari, care în final să ajungă la 99 de dolari, a afirmat compania O-Film Tech, producător de componente pentru ecrane. Ieftinul tabletă de la Google ar trebuie să fie lansat în trimestrul al doilea al anului 2013, a scris site-ul de tehnologie care acoperă producătorii de dispozitive şi furnizorii de componente în Asia.

Conform unui raport O-Film deja a început furnizarea componentelor pentru ieftinul Nexus 7. Tehnologia companiei „glass-glass film” va contribui la costuri de producţie mult mai mici şi ecranele vor fi mai subţiri.

O astfel de tabletă sub 150 de dolari şi în cele din urmă la un preţ de 99 de dolari va face tableta Google mult mai competitivă faţă de tableta Apple iPad mini care costă 329 de dolari.

Google şi Asus în prezent expediază circa un milion de dispozitive Nexus 7 per o lună, conform declaraţiilor recente de la Asus.

Dacă nu ai răbdare să-l astepţi pe tableta mai ieftină aici ai posibilitatea să cumperi tableta de 7” de la Google la un preţ foarte acceptabil. Click aici!

Sursa: Cnet

About the author