Un nou membru a familiei Galaxy

Mai de mult pe internet au apărut zvonuri despre apariția Samsung Galaxy Note 8.0, dar la CES nu am primit nicio informație oficială despre această tabletă. Poate că compania așteaptă locul și timpul potrivit pentru anunțarea noului dispozitiv de 8”. Conform unor știri oficiale apărute nu de mult pe internet, JK Shin a confirmat că Galaxy Note 8.0 își va face apariția în februarie la evenimentul Mobile World Congress din Barcelona.

Samsung Galaxy Note 8.0 va fi echipat cu un ecran Super Clear LCD de 8” capabil de o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, un procesor quad core Exynos de 1.6GHz și va fi disponibil pentru utilizatori în două variante, cu Wi-Fi și cu 3G + Wi-Fi. Tableta va dispune de o cameră spate de 5MP și frontală de 1.3MP. În ceea ce privește memoria internă va fi dotat cu 2GB RAM și 16/32GB spațiu pentru stocare. Va conține un slot microSD și trăsături care nu au voie să lipsească dintr-o tabletă de noua generație, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS și un acumulator de mare performanță (4600 mAh). Note 8.0 va avea o greutate de 330g, o grosime de 7.95mm și va sosi cu sistemul de operare Android 4.2.

Penrtu mai multe detalii despre această tabletă să rămâi în apropiere, încercăm să-ți aducem cât mai repede cele mai importante știri despre aceasta, dar și despre alte produse care ar putea să apară la MWC.

Sursa: Engadget, Telefon Guru

About the author