Un nou telefon Galaxy Mega

Cei de la Sammobile, nu demult au confirmat că Samsung lucrează la o nouă serie de telefoane cu ecran mare, numit Galaxy Mega. Această săptămână am vorbit despre primul telefon din seria Mega, numit Galaxy Mega 5.8, iar acum e rândul unui nou dispozitiv din aceeași serie.

Samsung Galaxy Mega 6.3 este un nou membru al phabletelor, cu un ecran de 6.3″ PLS HD. Telefonul vine echipat cu un procesor dual core tactat la 1.7 GHz ajutat de 1.5 GB RAM rulând sistemul de operare Android Jelly Bean cu interfața Samsung numit Nature UX. Dispozitivul va avea două camere, o cameră principală de 8MP și o cameră secundară de 2MP pentru apeluri video, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802,11 a/b/g/n si A-GPS. Un telefon atât de mare necesită o baterie performantă, deci Samsung a echipat telefonul cu o baterie de 3200 mAh, păstrând dimensiunile telefonului la 88×167.6×7.9mm.

Vor fi două modele disponibile din acest phablet, unul cu modul LTE (GT-I9205) , și unul fără LTE, având numai un modem 3G (GT-I9200). Telefonul va fi disponibil în două culori, alb și negru. Vânzările modelului negru sunt așteptate să înceapă după săptămâna 20 a anului.

Faptul interesant, este că acest telefon încă nu a fost prezentat oficial de Samsung, dar deja se poate precomanda în Germania pentru 699 euro (confirmat tot de Sammobile), deci în următorele săptămâni suntem mai mult ca siguri că Samsung va prezenta cele două modele Galaxy Mega. Credem, că acesta se va întâmpla numai după lansarea telefonului Samsung Galaxy S4.
Sursa: PhoneArena

Sursa foto: Notebooksbilliger.de

About the author