Un phablet nemaipomenit de la compania Lenovo

Lenovo și-a prezentat noul smartphone care a fost inspirat de Samsung, cu pocesor Snapdragon 800. În ultima vreme, Lenovo a folosit o mulțime de cipuri fabricate de MediaTek pentru noile dispozitive, dar se pare că nu a uitat nici de Qualcomm.

vibe-z-4

Ceea ce avem noi aici, este modelul Vibe Z, cunoscut și sub denumirea de K910, cu procesor Snapdragon 800, vărul modelului Vibe X, propulsionat de MT6589T. Ambele modele au aceeași finisare anti-amprente pe carcasa din spate. Deși în comparație, versiunea veche este mai mare și cu 1 mm mai groasă, noul smartphone este echipat cu un display IPS de 5.5 inch full HD.

Partea interesantă este că compania oferă și o husă gen Flip-cover, care vine cu un trackpad propriu, care vă lasă să răspundeți la telefon cu slide-ul normal al telefonului.

Dispozitivul are printre dotări un procesor quad-core 2.2 GHz, un cip grafic de ultimă generație Adreno 330 și 2GB RAM.

Vibe Z a fost fabricat drept concurență pentru Galaxy Note 3, dar spre deosebire de acesta, oferă posibilitatea folosirii a două cartele SIM (dual-SIM).

Camera foto de 13 Megapixeli cu lentilă de F/1.8. este produs de Sony și are un senzor Exmor-RS. Această combinație permite obținerea unor fotografii de calitate și în condiții de iluminare slabă.

Deși detaliile bateriei încă nu au fost dezvelite, Lenovo susține că bateria a fost testat la 278.5 ore stand-by, care este irelevant pentru utilizatori, deoarece ne interesează cât ține bateria la folosire intensivă, nu atunci când este uitat pe un raft undeva.

Momentan există o versiune WCDMA+GSM, și se zvonește că va fi și un model CDMA2000+GSM pentru China Telecom, precum și un model LTE+GSM pentru piața internațională, ceea ce rămâne de văzut deoarece adevărul este că modelele de vârf cu greu ajung și în Europa.

Sursa: Engadget

About the author