Un puternic phablet HTC pe orizont

Se pare că compania taiwaneză a prins un val uriaș și nu are de gând să se oprească. Nu de mult a ieșit pe piața mondială cel mai puternic telefon HTC, flagship-ul companiei, elegantul și puternicul HTC One care a câștigat simpatia multora cu design-ul său unic. Cu o specificație extraordinară și cu o nouă tehnologie de cameră foto (UltraPixel) a devenit cel mai bun telefon al anului 2013 învingând pe Samsung Galaxy S4.

Dacă zvonurile oferite de către @evleaks sunt reale atunci la sfârșitul anului 2013 vom fi martorii lansării noului smartphone HTC, un telefon inteligent ultra performant cu un ecran imens de 5.9”. Noul HTC are numele de cod T6, care conform informațiilor oferite de @evleaks va fi noul flagship a companiei taiwaneze și va fi echipat cu un procesor ultra rapid quad core tactat la o viteză de 2.3GHz, iar procesorul Snapdragon 800 va fi ajutat de o memorie de 2GB RAM. Va sosi cu o memorie internă de 16GB/32GB, iar dacă acest spațiu nu este de ajuns atunci avem șansa de a extinde spațiul cu ajutorul unui slot microSD.

HTC T6

Phablet-ul HTC T6, posibil noul rege al smartphone-urilor va fi dotat cu un ecran uriaș de 5.9” capabil de o rezoluție de 1080p. Pentru un ecran gigant este inevitabil un acumulator de mare putere, din această cauză cei de la HTC au optat la unul de 3300 mAh.

Noul monstru de la HTC va fi echipat cu o cameră frontală de 2.1 MP și cu una dorsală UltraPixel (însă rezoluția încă este un mister). Dispozitivul T6, conform zvonurilor, va conține noul sistem de operare Android Key Lime Pie, care înseamnă că gigantul motor de căutare pe parcursul acestui an va arunca pe piață noua platformă.

Suntem foarte curioși ce ne aduce acest an și care companie va ieși învingător la sfârșitul anului 2013. Voi ce ziceți, Samsung va fi în stare să țină pasul cu HTC?

Sursa: Engadget

About the author