Un smartphone mid-level cu LTE de la Huawei

Compania chineză Huawei a prezentat la MWC flagship-ul companie, performantul Ascend P2. Pe lângă telefonul inteligent high-end, compania a sosit și cu un smartphone mid-level, Ascend G526.

Huawei Ascend G526 este un smartphone dotat cu un ecran qHD IPS capabil de o rezoluție de 960 x 540 pixeli și de o densitate de 245ppi. Terminalul este propulsionat de un procesor dual core de 1.2GHz asociat de o memorie de 1GB RAM.

În ceea ce privește memoria internă are un spațiu de 8GB care poate fi extinsă cu un microSD de până la 32GB. G526 a primit două camere foto, una frontală VGA și una dorsală cu un senzor de 5MP. Telefonul inteligent măsură 133 x 67.5 x 9.9mm dimensiune care este de fapt foarte confortabilă de a ține în mână.

Dispozitivul Huawei dispune de conectivitate LTE, Wi-Fi și Bluetooth, pe lângă acestea este dotat cu un acumulator de 1950mAh. Dacă ne uităm și adunăm specificațiile acestui telefon putem confirma că este un telefon destul de bun pentru a oferi o experiență plăcută.

Data lansarii telefonului inteligent încă nu a fost specificat, dar Ascend G526 este așteptat la sfârșitul lunii Martie. Sosește în cutie cu sistemul de operare Android 4.1.

Sursa informații și foto: Engadget

About the author