Wacom si tableta profesionala Android?

Cred că Wacom este plictisit să joace numai rolul secund după Samsung și a decis să înceapă producerea unei tablete. Cum deja știm foarte bine marele succes al phabletului Note II este mulțumită și tehnologiei companiei Wacom, care a furnizat stilourile pentru aceste dispozitive. Samsung fiind conștient de importanța producătorului Bamboo a și cumpărat 5% din companie, ca să asigure o colaborare de lungă durată.

Bamboo Fun

Wacom deja a anunțat fanilor de pe Facebook și Twitter că lucrează la o nouă tabletă: „Visezi la tabletă mobilă puternică special proiectat pentru oameni creativi? Wacom are una pe orizont.” În producerea acestei tablete va fi în mare ajutor Cintiq. Cintiq este un ecran protabil profesional cu un stilou, un stylus pad de înaltă calitate care de fapt este un ecran secund pentru Mac sau PC folosind aplicația Wacom pad. Despre specificația acestei tablete nu avem informații, dar un lucru este sigur, va fi proiectat special pentru aplicații de editare imagini, cum ar fi Photoshop Touch care nu de mult a fost actualizat cu noi caracteristici pentru platforma Android, aplicația Bamboo Paper pentru Android și multe alte aplicații care fac posibilitatea de a manipula imaginile.

Dacă ne uităm la aceste informații putem sugera că noua tabletă Wacom va rula sistemul de operare Android, dar acesta este doar o presupunere, încă nu avem detalii oficiale despre acest nou terminal.

Sursă: 9to5Google

About the author