YotaPhone echipat cu doua ecrane

Compania din Rusia, Yota Device a prezentat la CES 2013 un smartphone foarte interesant. Din față, telefonul are un design obișnuit, dar dacă îl întorci, pe spate te întâlnești cu un ecran e-paper. Acest ecran secund nu este tactil capacitiv este proiectat pentru a afișa niște informații pentru tine fără a fi deblocat telefonul. Smartphone-ul YotaPhone a câștigat premiul Best Mobile Phone Device 2013.

Telefonul este protejat de o carcasă din plastic de o culoare mată, iar ecranele sunt învelite cu Corning Gorilla Glass. YotaPhone are o dimensiune de 131 x 67 x 9.9mm și cântărește 140 de grame. Ecranul frontal este un panel touchscreen TFT LCD de 4.3” capabil de o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Ecranul dorsal este similar cu cel din față cu o denstitate de pixeli de 200ppi.

Dispozitivul este dotat cu o cameră foto dorsală echipat cu un senzor de imagine de 12MP și cu una frontală HD, iar va lovi piața telefoanelor inteligente cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Între cele două ecrane a primit loc un procesor dual core Snapdragon MSM8960 de 1.5GHz, 2GB RAM memorie, o unitate grafică Adreno 225 și un acumulator de 2100mAh. YotaPhone este un smartphone echipat cu conectivități ca Bluetooth, Wi-Fi, NFC și are și un modul LTE.

Ne-a impresionat foarte tare acest telefon. Suntem foarte curios dacă va sosi în România și dacă da, când!? În Rusia își va face apariția în al doilea trimestru al acestui an.

Sursa: MobilArena

About the author