Acer Iconia W510 cu sistem de operare Windows 8 in Romania

Ce pot să îți zic despre această tabletă? Un lucru este sigur Acer Iconia W510 este o tabletă propulsionat de un procesor Atom de nouă generație care se poate transforma foarte ușor într-un laptop. Dacă luăm în considerare prețul de 790 dolari, putem afirma că pentru aceste specificații este un dispozitiv foarte scump. Pentru acești bani ai șansa să cumperi un laptop performant cu un procesor Intel Core i3, i5 sau chiar și i7, dar faptul că Iconia W510 poate fi folosită ca o tabletă și în același timp și ca un laptop, mi se pare o chestie foarte atrăgătoară. Mai este acolo și ecranul multi-touch capacitiv care face acest laptop-tabletă un dipozitiv foarte ușor de menevrat și utilizat.

Convertibilul Acer Iconia W510 este echipat cu un ecran IPS LCD de 10.1” care oferă utilizatorului o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Fiind un ecran dezvoltat cu tehnologia IPS are un unghi de vizualizare largă și imaginile proiectate pe ecran sunt limpezi oriunde ai fi. Ecranul HD a tabletei este protejat, ca și toate tabletele sau telefoanele inteligente în prezent, cu Corning Gorilla Glass.

Sub dimensunea sa discretă de 9mm grosime se ascunde un procesor Atom Z2760 care rulează pe o frecvență de 1.8GHz, o memorie de 2GB RAM și un spațiu de stocare de 32GB sau 64GB SSD. Tableta vine cu un sistem de operare Windows 8.

Acer Iconia W510 cu tastatura ușor atașabilă se transformă foarte rapid într-un laptop și ca să te poți bucura de  aceste experiențe, tastatura conține o baterie integrată care îi oferă o viață mai îndelungată.

Dacă dorești experiența unui dispozitiv hibrid ai posibilitatea de a achiziționa această tabletă pe link-ul următor: Acer Iconia W510 (folosește codul PPNEW9B9 și ai o reducere de 1%).

About the author