Nokia 1520, flagship-ul companiei finlandeze a fost lansat

Lumia-1520_group-shot_632

Lumia 1520 a fost lansat pe piață, iar Europa este primul loc, unde oamenii se pot bucura de noul telefon Nokia. Până acum, smartphone-urile Lumia erau în urma dispozitivelor Android din punct de vedere hardware, dar acum Nokia a înclinat balansa în favoarea lor cu procesorul Snapdragon 800 și camera impresionantă PureView de 20 megapixeli.

Piața pentru Windows Phone este în creștere, însă se află tot pe locul trei, dar totuși, să nu uităm că majoritatea vânzărilor este reprezentat de dispozitivul low-end Lumia 520, care datorită hardware-ului ‘depășit’, tot reușește să țină pasul cu “băieții” mari din industrie.

nokia_lumia_1520_yellow-tall1

Între timp inițiativele companiei de a promova produsele de calibru, cum este și Lumia 1020, nu a avut succesul dorit. Oare modelul 1520 va fi primul, care își va ocupa locul meritat pe piață?

Cu siguranță are toate ingredientele pentru succes. Windows Phone este cunoscut pentru simplitatea și eficiența lui, funcționează lin pe un hardware mai slab, și nu vă îngroapă sub un munte de funcții înșelătoare și complicate.

Display-ul este clar și plăcut, mulțumită rezoluției de 1080p, care este însoțit de tehnologia Nokia ClearBlack, obținând astfel cele mai bune unghiuri de vizualizare, chiar și la lumina soarelui. Camera PureView este în mod egal responsabil pentru unul din cele mai bune experiențe „cameraphone”.

Din punctul de vedere a camerei, se află undeva între Lumia 1020 și 920. Senzorul este mai mare decât cu ce ne-am obișnuit, însă nu destul de mare, încât să reprezinte probleme la acomodarea cu acesta. Totuși, are o rezoluție destul de mare, pentru a vedea „magia” Nokia Supersampling.

Lansarea pe piață a phabletului a avut loc în Franța, săptămâna aceasta urmând să fie lansat și în Hong Kong, Rusia, Italia și Statele Unite.

Sursa: GsmArena, Nokia

About the author