Nvidia TegraZone debuteaza pe Windows RT

Până acum numele TegraZone a fost cunoscut numai pentru utilizatorii care au avut în posesie un dispozitiv cu un sistem de operare Android propulsionat de un cip Tegra. Nu de mult cei de la Nvidia au anunțat că au debutat și în universul sistemelor de operare Windows RT.

TegraZone acum este disponibil și pentru terminale care rulează Windows RT echipat cu cipul Nvidia Tegra. Această zonă conține o mulțime de jocuri special dezvoltate pentru aceste cipuri cu o interfață foarte prietenoasă și ușor de folosit. Dacă achiziționezi sau deja ai achiziționat o tabletă cu un sistem de operare Windows RT și care are sub capotă un procesor Nvidia Tegra 3 nu mai ezita vizitează TegraZone și începe distracția cu cele mai faimoase jocuri create numai pentru tine și tableta ta.

Ți-am colectat câteva jocuri celebre care sunt deja disponibile în TegraZone: Judge Dredd vs Zombies, Pinball FX 2, Reckless Racing Ultimate, Riptide GP, Soulcraft, Space Ark, Sprinkle și Vendetta Online.

Jocurile disponibile sunt special create pentru procesorul quad core ultra perfomant Tegra 3, dar dezvoltatorii de la Nvidia lucrează la jocuri care vor fi compatibile cu noul procesor, care va fi lansat în mijlocul anului 2013, și poartă numele de cod Wayne.

Descarcă acum aplicația TegraZone de pe Windows Store și începe distracția!

Sursa: SlashGear

About the author