Semne de viata de la Asus Transformer Book cu un procesor i5

Compania Asus anul trecut a prezentate un produs genial, Transformer Book. Este un dispozitiv hibrid care dintr-un laptop se poate transforma cu o mișcare ușoară în tabletă. Intrarea acestui produs pe piețele mondiale a fost îngreunată de prețul mare de precomandă, iar de faptul că compania era puțin neserioasă în legătură cu lansarea acestui produs. Nu de mult știrile apărute în Japonia menționează că în curând vor lovi marketurile noile TransBook-uri. Își va face apariția și un hibrid mai ieftin, care va fi echipat cu un procesor Intel Core i5 și va proni de la prețul 119,800 yeni, care este echivalent cu 960 euro (cursul valutar BNR fără TVA).

Aceste TransBook-uri vor include pe lângă procesoarele i5/i7 un ecran Full HD de 13.3” capabil de o rezoluție 1080p, 4GB RAM memorie, spațiu de stocare de 128GB SSD și un port pentru carduri microSD, toate astea integrate în tableta de 950g. Prețul include și tastatura atașabilă, care dublează greutatea produsului, conținând un hard disk de 500GB, un port care suportă carduri SD de întreagă mărime, doi porturi de USB 3.0, mai multe opțiuni video-out și oferă o oră în plus de viață a acumulatorului.

Versiunea cu procesorul i7 își va face apariția pe rafturile magazinelor din Japonia la sfârșitul lunii Martie în jurul valorii de 1300 euro. Ambele modele vor sosi cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, Windows 8.


Sursa foto: Asus

Sursa informații: Engadget

About the author