Tableta Windows 8.1 de la Lenovo cu rezolutie Full HD

Lenovo anunță lansarea noilor dispozitive Windows 8, printre care și o tabletă business de 8 inch, cu display 1920×1200. Suntem abia la începutul anului 2014, și deja a început unul din cele mai mari evenimente „tech” ale anului. CES 2014 începe în mod oficial pe 7 ianuarie, însă comunicatele de presă au început deja pe 6 Ianuarie. Lenovo ne-a prezentat numai câteva din noile produse înainte de CES, cum ar fi succesorul popularului Lenovo X1 Carbon ultrabook, și o tabletă de 8 inch care deja arată ca un „câștigător”. Vom vedea 8 dispozitive Windows care vor fi prezentate la CES, cu o varietate de mărimi și funcții, de la tablete și ultrabook-uri la all-in-one-uri. Unul din cele mai interesante modele, este noul Lenovo ThinkPad 8, destinat utilizatorilor „business”, ceea ce înseamnă că dispozitivul va veni dotat cu specificații impresionante.

Thinkpad-8_CES

Tableta dispune de un ecran de 8,3 inch, cu o rezoluție de 1920×1200 pixeli. De asemenea, rulează Windows 8.1 Pro, ceea ce înseamnă că este echipat cu cel mai nou procesor Intel Atom quad-core ca și tableta Asus T100, astfel având posibilitatea de a rula aplicații desktop. Apropo de desktopuri, tableta va avea și opțiuni pentru docking (tastatură). Printre caracteristici, vom enumera stocarea de 128 GB, port microUSB 3.0, conectivitate LTE etc. Lansarea pe piață va avea loc spre sfârșitul lunii ianuarie, cu prețul de pornire de 399$.

ThinkPad 8 nu este singurul dispozitiv interesant anunțat de către Lenovo. Avem noua generație de X1 Carbon ultrabook, care promite să îmbunătățească performanțele generației anterioare, plus o durată a bateriei de până la 9 ore. De asemenea, compania va lansa încă 2 variante a modelului Miix2, lansat acum câteva luni – unul de 10 și unul de 11 inch. Ambele modele vor avea ecrane 1920×1200 cu 10-point-touch display. Modelul de 10” va fi propulsionat de un procesor Intel Atom, iar cel de 11”, de un Intel Core i5.

Thinkpad 8 Win 8

Pe lângă produsele enumerate mai sus, Lenovo a anunțat lansarea laptopurilor Y40-14inch și Y50-15.6 inch, cu specificații ideale pentru cei cu „foamea de putere”. De asemenea, firma a anunțat lansarea all-in-one-urilor „mari și tari”, cu nr. de model A740 și C560, ambele rulând Windows 8.1.

Pentru alte noutăți de la firma Lenovo, vizitați-ne și data viitoare!

Sursa: WPCentral

About the author