Un nou telefon Samsung cu Windows Phone 8

Noul Samsung SM-W750V ar putea deveni un dispozitiv Windows Phone 8. Pe moment, Nokia se ține foarte bine pe pe piața telefoanelor mobile, și se bucură de un regat nedisputat, cu cota de piață de peste 90%. Compania Finlandeză urmează să fie preluată de Microsoft, iar numele ei ștearsă de pe smartphone-urile viitoare. Samsung profitând de ocazie, plănuiește atacul pieței Windows Phone din nou, cu speranța că dacă numele Nokia va dispărea de pe dispozitive, consumatorii vor apela la alte branduri cu Windows OS (parcă ar fi atât de greu de vândut un produs cu numele Microsoft Lumia….:)

„Vârful de lance” ar putea fi un dispozitiv cu seria SM-W750V, care a apărut pe website-ul unei companii indiene de transporturi, numit Zuaba. Telefonul va avea un ecran de 5 inch, dar încă nu se știe ce rezoluție va avea. Luând în considerare prețul ei, (Rs. 33245 ~ 1769 lei), handsetul va fi cel mai probabil în clasa produselor flagship.

Zauba SM-W750V

Zauba: SM-W750V

Înregistrările de transport nu pomenesc nimic de specificațiile telefonului, dar cu cel mai recent update pentru Windows Phone, care oferă support pentru dispozitive high-end, cum ar fi procesoare quad-core și display-uri de 1080p Full HD, SM-W750V va avea probabil un hardware cu specificații similare cu Galaxy S4, și va concura cu dispozitivele Nokia – Lumia 1020 și 1520.

Voi sunteți interesați de un Samsung Windows Phone 8? Sau considerați că dispozitivele Nokia sunt o afacere mai bună, cănd vine vorba de optimizare OS.

Sursa: Sammobile

About the author