Zoom reinvented, eveniment Nokia pe data de 11 Iulie

Invitatie Zoom Reinvented

Nokia a trimis invitații pentru reprezentanții presei internaționale la un eveniment care va avea loc pe data de 11 Iulie la New York. Acest eveniment este intitulat Zoom Reinvented și sugerează lansarea telefonului Nokia EOS, un smartphone la care accentul este pus pe cameră și va fi echipat cu sistemul de operare Windows Phone 8.

Conform zvonurilor acest telefon ar putea avea o cameră de 41MP. Totodată mai circulă vestea că în cazul în care la acest eveniment va fi lansat acest dispozitiv, vor fi perezentate și noi trăsături Windows Phone 8 care vor fi utile acestuia.

Cu câteva zile în urmă au apărut niște imagini cu o carcasă spate a unui dispozitiv Nokia, care încă nu a fost anunțat. Se presupune că ar putea fi vorba despre Nokia EOS, dar nimic nu este sigur, poate fi vorba și despre un prototip care a fost anulat.

Carcasa Nokia

Faptul că ar fi un model care nici nu va fi produs poate fi contestat, deoarece astăzi au apărut imagini din aceeași sursă în care apar mai multe exemplare din această carcasă care pot sugera că acest model misterios ar fi în stadiu de producție. Cum v-am spus și înainte acestea sunt doar zvonuri.

Cum se vede și în imagini, carcasa este din metal, se zvonește că ar fi din aluminiu, și butoanele laterale pentru volum, cameră și power sunt tipice Nokia, cum am văzut și la modelele Lumia.

Nu avem mult de așteptat până la acest eveniment așa că rămâneți pe aproape deoarece vă vom ține la curent cu noutăți despre acest eveniment și multe altele.

Sursa: Engadget

About the author