Zvonuri despre un nou telefon cu Windows de la Samsung

Nu este nici un secret în faptul că Nokia domină piața dispozitivelor Windows Phone. Cu toate acestea, în ultima vreme au circulat zvonuri privind apariția unui nou smartphone de la Samsung, ce va rula WP 8.1.

samsung wp

Conform unui Tweet de la @evleaks, Verizon (o companie din SUA, furnizor de cablu TV, telefon și internet) va primi un dispozitiv nou, cu numele de cod „Huron” și nr. de model SM-W750V.

„Huron” arată aproape identic cu dispozitivele din gama Galaxy S, însă acesta va rula Windows 8.1 și va funcționa în rețeaua Verizon – în Statele Unite. Dimensiunea ecranului a fost aleasă așa încât să încape ușor în buzunar – vorbim de un display de 4.3 inch. Numele de cod SM-W750V a apărut de asemenea, pe site-ul celebrului instrument de „benchmarking – GFXBench, de unde aflăm că ecranul dispozitivului are rezoluția de 720 x 1280 pixeli. Mai multe surse susțin insă, că datele privind rezoluția sunt incorecte, deoarece se mai întâmplă ca GFXBench, să afișeze date eronate privind rezoluția ecranelor.

Informații despre dispozitiv (GFXBench)

Numele dispozitivului SM-W750V („Huron”)
ID dispozitiv SAMSUNG SM-W750V
Numele platformei Windows Phone
OS Windows Phone
Furnizor dispozitiv SAMSUNG
Versiune HW – dispozitiv 8.22.1.0
Arhitectură CPU ARM
Nume GPU0 Qualcomm Adreno 305
Veriune OS – Major 8
Versiune OS – Minor 0
Nr. CPU 4
Rezoluție ecran 720 x 1280

După cum vedeți, conform GFXBench, dispozitivul rulează Windows Phone 8.0, în timp ce zvonurile vorbesc de o versiune mai recentă a sistemului operațional – Windows Phone 8.1. Așadar, s-ar putea ca și informația privind rezoluția să fie eronată.

De asemenea, GFXBench susține că dispozitivul va avea un processor quad-core și un GPU Adreno 305, iar pe lângă rama impresionant de subțire, se spune că dispozitivul va î rdncorpora și o cameră principală de 13 megapixeli.

Va fi oare un dispozitiv mid-range Windows Phone? Sau va încerca Samsung să creeze un dispozitiv atât portabil, cât și performant? Vom afla la anunțarea oficială a dispozitivului, care s-ar putea să aibă loc la MWC 2014.

Sursa: @evleaks, GSMArena

About the author